Top latest Five su tesisatçısı Urban news

Wiki Article

Alçı sıva siyah çimento sıva saten alçı duvar örme duvar yeri değiştirme zemin şap iç dış cephe boya kalebodur seramik elektrik su tesisatı mantolama kadromuz eksiksiz olup anahtar teslim işleri bitiriyoruz.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Ben sizlere yuvanız da dimensions fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su su tesisatçısı kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi su kaçağı tespit durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Eskiden günleri alan bu işlem hem çOkay uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin su kaçağı tespiti süresi de kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi su tesisatçısı birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan su kaçağı tespit bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde en kolay ve garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine başlar.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Report this wiki page